Primele fotografii de la concertul „Goodbye to Gravity“, cu puţin timp înainte de incendiul din Clubul Colectiv

Primele fotografii de la concertul „Goodbye to Gravity“, cu puţin timp înainte de incendiul din Clubul Colectiv

Fotografii publicate pe pagina de Facebook Arhiva mea

Mai multe fotografii din timpul concertului „Goodbye to Gravity“, surprinse cu câteva minute înainte de incendiul devastator care a izbucnit în clubul Colectiv, în seara de 30 octombrie, au fost publicate pe pagina de Facebook Arhiva mea.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, 80 de persoane se află în continuare internate în spital, 50 în unităţi din România şi 30 în cele din străinătate, iar bilanţul persoanelor decedate a ajuns, luni, la 56.

Pe pagina de facebook Arhiva mea a fost publicat, recent, un album cu 15 fotografii făcute, în timpul concertului trupei „Goodbye to Gravity“, chiar înainte ca focul să cuprindă întregul club. Pe lângă membrii formaţiei surprinşi în timp ce cântau pe scenă, în fotografii apar zeci de persoane care au participat în acea seară la concert. În primele rânduri, chiar în faţa scenei, se disting fotografii de concert, printre care Teodora Maftei, jurnalista de 36 de ani care a încetat din viaţa într-o clinică din Israel.  Tot în faţa scenei, se afla şi Claudiu Petre, unul dintre eroii care au murit, salvând alte vieţi, în incendiul din Colectiv. 

Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye to Gravity”, este singurul din formaţie care a supravieţuit incendiului. Andrei se află de nouă zile într-un spital din Olanda, iar medicii spun că starea lui este stabilă. 

Câteva dintre comentariile care au curs sub albumul cu fotografii publicate pe Facebook:

Fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu a declarat, marţi, că 80 de persoane rănite în urma incendiului de pe 30 octombrie din clubul Colectiv mai sunt internate în acest moment în spitale, 50 fiind unităţile sanitare din Bucureşti, în timp ce 30 sunt internate în cele din străinătate.

Din pacienţii internaţi în Capitală, 8 sunt în stare critică, 5 sunt în stare gravă, în timp ce 37 sunt stabili.

Dintre pacienţii în stare critică, trei sunt la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Elias, unul la Institutul „CC Iliescu”, doi la „Sf. Ioan” şi unul la Spitalul de Arşi.

Acesta a mai precizat că, din fondul de rezervă al Guvernului, au mai fost alocate 26 de milioane de lei pentru completarea stocului de medicamente.

Tragedia din Colectiv: 56 de morţi

Numărul persoanelor decedate a ajuns, luni, la 56, după ce Ioana Victoria Geambaşu, o tânără în vârstă de 18 ani care era internată la Spitalul „Sfântul Ioan” a murit. Aceasta era în moarte cerebrală chiar din seara incendiului din clubul Colectiv, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

FOTO Vlad Busca

Imagini din aceeasi galerie
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • 2015-10-30: Goodbye to Gravity, Club Colectiv. FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Buscaa
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
 • FOTO Vlad Busca
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările