Primele declaraţii făcute de proaspăta soţie a lui Radu Mazăre: „A fost un moment de suflet atâta tot. Nu am servit nici fursecuri, nici suc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Roxana Mihalache, soţia lui Radu Mazăre, a recunoscut, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, că fostul primar al Constanţei este supărat pentru că nunta a avut loc în detenţie. Aceasta a mai precizat că la ceremonie nu au avut nici fursecuri şi nici suc fiindcă procedura nu permite.

„Cum să fie, el este supărat pentru ceea ce se întâmplă se ştie foarte bine atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate. Vă rog frumos cancan-uri verighete, chiar nu fac sens având în vedere situaţia. A fost un moment de suflet atâta tot. Nu sunt supărată, dar vă rog frumos să mă înţelegeţi pentru că nu este un moment de cancan-uri. Eu nu sunt o persoană publică, sunt soţia lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta. Nu sunt o persoană publică, iar situaţia prin care se trece cu nedreptatea în care se află nu este o situaţie plăcută. Este firesc şi normal, nu cred că dumneavoastră dacă aţi fi în situaţia mea aţi fi fericită”, a spus Roxana Mihalache, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, informează mediafax.ro. 

Potrivit soţiei lui Radu Mazăre, nu au fost lacrimi la cununie.

„Radu este supărat pentru că asta este situaţia. Nu am servit nimic, am respectat procedura - nici fursecuri, nici suc. Asta-i procedura, trebuie respectată”, a mai spus aceasta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite