Primarul Neculai Onţanu, audiat de procurorii anticorupţie

Primarul Neculai Onţanu, audiat de procurorii anticorupţie

Primarul Neculai Onţanu a fost citat telefonic FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 2 din Capitală, Neculai Onţanu, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat de procurori într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE „Este vorba despre un teren din sectorul 2, cel pe care este Spitalul Fundeni şi pe care se ceartă mai mulţi moştenitori”, a declarat primarul Onţanu la ieşirea de la audieri.

Edilul sectorului 2 a adăugat că plângerea depusă la DNA în acest caz are doi semnatari şi vizează mai multe persoane, printre care şi el.

"DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face. În următoarele zile, vom da dispoziţii funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ zece ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare", a completat Onţanu.

Potrivit edilului, plângerea este legată de terenul pe care este amplasat Institutul Fundeni şi care nu a putut fi retrocedat, având în vedere faptul că acolo se află unitatea spitalicească.

Primarul a declarat la intrarea în sediul DNA că a fost citat telefonic luni dimineaţa şi că nu ştie de ce a fost chemat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: