Primarul Neculai Onţanu, audiat de procurorii anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Neculai Onţanu a fost citat telefonic FOTO Adevărul
Primarul Neculai Onţanu a fost citat telefonic FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 2 din Capitală, Neculai Onţanu, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat de procurori într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din Bucureşti.

UPDATE „Este vorba despre un teren din sectorul 2, cel pe care este Spitalul Fundeni şi pe care se ceartă mai mulţi moştenitori”, a declarat primarul Onţanu la ieşirea de la audieri.

Edilul sectorului 2 a adăugat că plângerea depusă la DNA în acest caz are doi semnatari şi vizează mai multe persoane, printre care şi el.

"DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face. În următoarele zile, vom da dispoziţii funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ zece ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare", a completat Onţanu.

Potrivit edilului, plângerea este legată de terenul pe care este amplasat Institutul Fundeni şi care nu a putut fi retrocedat, având în vedere faptul că acolo se află unitatea spitalicească.

Primarul a declarat la intrarea în sediul DNA că a fost citat telefonic luni dimineaţa şi că nu ştie de ce a fost chemat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite