Primarul din comuna Ştefăneştii de Jos, Ilfov, Robert Ştefan, reţinut într-un dosar de viol în grup. Victima, de 12 ani, a rămas însărcinată - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul şi alţi patru bărbaţi care ar fi fost implicaţi în agresiune sunt audiaţi la sediul Poliţiei Ilfov Robert Ştefan, primar Foto Facebook
Primarul şi alţi patru bărbaţi care ar fi fost implicaţi în agresiune sunt audiaţi la sediul Poliţiei Ilfov Robert Ştefan, primar Foto Facebook

Primarul comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, este vizat de un dosar de viol, alături de alte pesoane. Victima de doar 12 ani a rămas însărcinată.  Procurorii au efectuat joi dimineaţă mai multe percheziţii în acest caz, înclusiv la sediul primăriei. Joi seară, după audieri, primarul Robert Ştefan a fost reţinut pentru 24 de ore alături de alţi trei indivizi.

UPDATE 21.54: Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, a fost reţinut, joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. Acesta este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate”, a transmis, joi seară, IPJ Ilfov.

Cercetarea se derulează sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Surse judiciare au precizat că una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare.

Primarul a fost dus la audieri pentru viol, act sexual cu un minor şi şantaj

Percheziţiile au avut loc la sediul primăriei, la locuinţa primarului şi la domiciliul altor 3 persoane. Faptele vizate s-au petrecut în 2018, între care şi presupusul viol, cu victima minoră, tot în acea perioadă.

Primarul şi alţi patru bărbaţi care ar fi fost implicaţi în agresiune sunt audiaţi la sediul Poliţiei Ilfov, în dosarul în care se fac cercetări pentru viol, act sexual cu minor şi şantaj, potrivit Digi24.

Totodată, la sediul poliţiei este audiată şi o femeie, care este acuzată de şantaj. Anchetatorii au suspiciuni că, în încercarea de a îşi acoperi faptele, edilul ar fi ameninţat-o şi ar fi şantajat-o pe fată. 

Potrivit sursei citate, victima ar fi avut la vremea respectivă 12 ani. Fata a rămas însărcinată şi a născut un copil. Iar anchetatorii fac acum cercetări şi pentru a stabili cine este tatăl copilului.

Actualul primar este la al doilea mandat şi a mai fost implicat într-un scandal la scrutinul de la alegerile locale, când un bărbat l-a acuzat de agresiune în secţia de votare. Poliţiştii au stabilit atunci că a fost vorba doar de o ceartă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite