Prima misiune de stingere a pompierilor români în Grecia. Au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit lângă Atena

Prima misiune de stingere a pompierilor români în Grecia. Au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit lângă Atena

FOTO: IGSU

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează marţi că 28 de pompieri români cu trei maşini de stingere incendii de pădure şi o cisternă de mare capacitate intervin în zona regiunii Schimatari, situată la nord de Atena, Grecia, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care afectează o suprafaţă considerabilă de vegetaţie uscată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţia pompierilor români a salvat din calea flăcărilor o fermă de animale şi un parc de panouri fotovoltaice.

„Împreună cu pompierii eleni, care au dislocat în zona Dilesi un număr mare de resurse (peste 25 de maşini de stingere, precum şi aeronave specializate), colegii noştri au salvat o fermă de animale şi un parc de panouri fotovoltaice din calea flăcărilor. Intervenţia modulului are loc la solicitarea ofiţerului elen, delegat în asistarea şi buna desfăşurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a DSU.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările