Preţuri mici şi clienţi puţini la târgul de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţuri mici şi clienţi puţini la târgul de haine
Preţuri mici şi clienţi puţini la târgul de haine

Producătorii spun că nu se aşteptau la vânzări atât de slabe la Slatina

Promoţiile, preţurile accesibile şi calitatea produselor nu au atras mulţi clienţi la târgul de haine „Expo textil“, care a poposit zilele acestea la Slatina, în zona hypermarketului Kaufland. Deşi sunt încântaţi de ceea ce au găsit la târg, slătinenii spun că nu au bani să cumpere tot ce şi-ar dori. Comercianţii sunt dezamăgiţi de vânzări, deşi au redus preţurile cât de mult au putut. „Avem preţuri mici şi produse de calitate, dar vânzările merg prost. Preţurile sunt mai mici decât anul trecut, însă tot nu am reuşit să vindem prea mult“, a spus Zigahan Bigikoglu, reprezentantul firmei Capolio Impex din Ploieşti.

Marfă de calitate, cumpărători nehotărâţi

Standurile care atrăgeau cei mai mulţi clienţi au fost cele cu genţi şi portofele, dar şi cele cu articole pentru copii. „Hainele nu sunt scumpe, iar calitatea este foarte bună. Am cumpărat o pereche de ştrampi şi o băscuţă pentru fetiţa mea, dar pentru mine nu mi-am permis să cheltui pe haine“, a spus Daniela Costea, de 28 de ani, din Slatina.

Toate articolele expuse zilele acestea la Slatina au fost aduse direct de producători, care au garantat pentru calitatea lor. „Avem numai marfă de calitate şi multe promoţii. Cinci perechi de şosete din bumbac sunt 10 lei. Cu toate acestea, vânzările merg foarte prost. Cred că temperaturile ridicate de afară sunt de vină. Hainele sunt groase, pentru perioada răcoroasă, iar afară încă este cald“, a spus Izzet Yigitdogan, unul dintre producătorii sosiţi la târg.

Chiar dacă au avut ceva mai mulţi clienţi, nici producătorii de marochinărie nu au fost mulţumiţi de vânzări. „Am observat că oamenii caută în general produsele ieftine, nu foarte ieftine, însă avem puţini clienţi. Este prima şi ultima oară când vin în Slatina. Am venit pentru că eram legat sufleteşte de acest oraş. Am făcut armata aici, acum 30 de ani“, mărturiseşte Florin Marita din Constanţa.

Paltoanele şi hainele de iarnă moderne au atras sute de doamne. Multe dintre ele s-au mulţumit însă doar să le privească. „Mi se par foarte ieftine. Un palton modern, foarte frumos, este 180 de lei. Le-am admirat pe toate, însă deocamdată nu am bani să îmi cumpăr“, a spus cu părere de rău Ionela Zarvagiu, de 24 de ani, din Slatina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite