Preşedintele Klaus Iohannis va participa în weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Dorin Constanda
Klaus Iohannis FOTO Dorin Constanda

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că va participa la o parte din evenimentele comemorative dedicate victimelor de la tragedia Colectiv. Şeful statului a explicat că incendiul de la Colectiv a rămas o rană adâncă pentru societatea românească, provocând multă revoltă dar şi multe aşteptări.

„Trebuie să admitem că această tragedie e o rană adâncă pentru România, nici acum nu putem spune că societatea a trecut peste ea, încă provoacă multă revoltă şi multe aşteptări, în special de la clasa politică. Duminică comemorăm un an de zile de la incendiu, voi participa şi eu la unele evenimente comemorative, sper să o facă şi mulţi români”, a declarat preşedintele Iohannis la Adevărul Live.

Preşedintele a explicat că anul care a trecut a fost unul atipic dată fiind revolta şi sentimentul de frustrare al românilor.

„Pe bună dreptate guvenrul de atunci a trebuit să plece şi am propus o soluţie neobişnuită, un guvern tehnocrat, condus de Dacian cioloş. Sunt mulţumit de felul în care acest guvern tehnic a gestionat lucrurile”, a explicat Iohannis.

„Am constatat că mai toate partidele atacă acest guvern, ceea ce am aşteptat şi ceea ce ne-am dorit s-a înfăptuit, am avut un an de creştere economică de stabilitate, un an cu două rânduri de alegeri, fără incidente”, a completat şeful statului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite