Preşedintele CSM, judecătorul Adrian Bordea, implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CSM, implicat într-un accident rutier uşor FOTO Adevărul
Preşedintele CSM, implicat într-un accident rutier uşor FOTO Adevărul

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, şi judecătorul Alexandru Şerban, şi el membru al Consiliului, au fost implicaţi, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier uşor produs în Buzău, în urma căruia nimeni nu a fost rănit.

Potrivit unor oficiali din CSM, citaţi de Mediafax, cei doi magistraţi se întorceau de la bilanţul Curţii de Apel Iaşi şi mergeau spre Craiova, pentru a participa şi la bilanţul instanţei omoloage din acest oraş.

Accidentul a avut loc în municipiul Buzău, unde autoturismul în care se aflau judecătorii a derapat şi a intrat într-o bordură. În urma impactului, maşina a suferit mici avarii la roţi, au precizat sursele citate.

„Adrian Bordea şi Alexandru Şerban nu au fost răniţi, astfel că vineri au participat la bilanţul Curţii de Apel Craiova”, au completat aceleaşi surse. 

Bordea este şeful CSM din 6 ianuarie 

Judecătorul Adrian Bordea a fost ales în funcţia de preşedinte al CSM pe 6 ianuarie 2014. Bordea este magistrat de 34 de ani. Potrivit CV-ului publicat pe site-ul instanţei supreme, acesta şi-a început cariera la Judecătoria Târgovişte, şi din anul 2001, este judecător al Curţii Supreme. 

Conform declaraţiei de avere de anul trecut judecătorul Bordea deţine trei terenuri. De asemenea, el mai are şi două apartamente, şi o casă în Târgovişte. Magistratul mai are două autoturisme, un Mercedes, fabricat în 2001, şi un BMW, al cărui an de fabricaţie este 2008. Adrian Bordea deţine şi trei depozite bancare. Potrivit presei, acesta ar fi fiul generalului de securitate Aron Bordea.

Pe aceeaşi temă:

Preşedintele CSM: „Judecătorii şi procurorii să fie independenţi indiferent de persoana care-i atacă”

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Adrian Bordea, a spus, vineri, că mesajul pe care CSM vrea să îl transmită actorilor politici este „să nu considere justiţia ca un obiect al luptei politice, într-un an în care sunt evenimente de această natură”.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA a avut o întâlnire cu ministrul Justiţiei şi conducerea CSM

Ministrul Justiţiei Robert Cazanciu şi noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) - magistraţii Adrian Bordea şi Gheorghe Muscalu - s-au întâlnit joi cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Duane Butcher, pentru a pregăti vizita subsecretarului de stat american, Victoria Nuland.

Preşedintele CSM va avea o nouă întâlnire cu oficiali ai Ambasadei SUA

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Adrian Bordea, ar urma să se întâlnească din nou, marţi sau miercuri,  cu oficiali ai Ambasadei Statelor Unite (SUA), au declarat surse din cadrul CSM. De asemenea, Bordea urmează să se întâlnească şi cu ambasadorul Marii Britanii şi cu cel al Republicii Franceze în România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite