Presa internaţională: Zeci de mii de români protestează faţă de modificarea legilor justiţiei. Euronews transmite live protestul de la Bucureşti VIDEO

Presa internaţională: Zeci de mii de români protestează faţă de 
modificarea legilor justiţiei. Euronews transmite live protestul de
 la Bucureşti VIDEO

Jurnalistul Euronews Hans Von der Brelie în drum spre Bucureşti alături de manifestanţii clujeni din MArşul Speranţei

Zeci de mii de români protestează faţă de modificarea legilor justiţiei la Bucureşti şi în întreaga ţară, scrie agenţia Associated Press, preluată de mai multe publicaţii din lume, potrivit news.ro. Euronews transmite în direct, pe Facebook, protestul de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

AP notează că protestatarii strânşi la Bucureşti au avut o scurtă altercaţie cu forţele de ordine, iar mai târziu vor mărşălui spre Palatul Parlamentului. „Hoţii, Hoţii“ scandează protestatarii de la Bucureşti, scrie AP, care subliniază că manifestaţii au loc şi la Cluj, Timişoara sau Iaşi.

AP reaminteşte, totodată, că în România au avut loc o serie de proteste şi anul trecut.

Într-o transmisie în direct de la Bucureşti, jurnalistul Hans Von der Brelie mărşăluieşte alături de protestatari şi oferă informaţii despre manifestaţia din capitala României.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările