Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat la Spitalul Militar. Ce mesaj a transmis şeful Guvernului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Militar Carol Davila. Vineri, şi preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat. În zilele următoare se vor vaccina şi miniştrii.

UPDATE Florin Cîţu s-a vaccinat. Acesta a venit îmbrăcat cu un tricou pe care scria #împreună învingem pandemia.

„Nu mi-am dat seama că a fost făcut vaccinul. Am făcut-o pentru mine şi pentru cei din jur. Am vrut să dau un semnal pentru toţi românii. E important să înţelegem că împreună cu măsuriile de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa poate fi învinsă pandemia. Vreau ca 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi până în septembrie”, a declarat Florin Cîţu.

„Se lucrează non-stop la platformă. E un mesaj pozitiv că mulţi români vor să se vaccineze”, a completat Cîţu. „Pfizer a recalibrat capacitatea de producţie. Nu se încetineşte procedura”, a mai spus premierul. 

UPDATE Florin Cîţu a ajuns la Spitalul Militar pentru a se vaccina. Prima dată premierul a completat documentele necesare. 

***

„Sâmbătă mă vaccinez şi va fi public“, a anunţat Cîţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19 vineri, la centrul de vaccinare organizat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Şeful statului a declarat că este o procedură simplă, care nu doare, vaccinul este unul sigur şi a recomandat tuturor vaccinarea.

„E o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, e eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu procedurile de restricţie, ne vor scoate din pandemie“, a spus preşedintele după vaccinare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite