Posturile de director de şcoală nu mai au căutare în Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursurile pentru ocuparea posturilor de directori şi directori adjuncţi în unităţile de învăţământ vasluiene se vor desfăşura în perioada 5-14 aprilie. Inspectoratul şcolar Judeţean

Concursurile pentru ocuparea posturilor de directori şi directori adjuncţi în unităţile de învăţământ vasluiene se vor desfăşura în perioada 5-14 aprilie.
Inspectoratul şcolar Judeţean Vaslui a scos la concurs 124 de posturi pentru care s-au înscris 106 candidaţi. Potrivit inspectorului general al IşJ, Gheorghe Cârjă, pentru funcţia de director la unele şcoli din mediul urban s-au înscris câte trei candidaţi, în timp ce în mediul rural există unităţi de învăţământ unde nu s-a înscris niciun candidat. "Pentru şefia şcolilor 1 şi 4 din Vaslui există câte trei candidaţi, ceea ce este un lucru bun, dar în acelaşi timp sunt nouă şcoli în mediul rural unde nu există niciun candidat. S-a ajuns la această situaţie din mai multe considerente, fie că niciun cadru didactic nu îndeplinea condiţiile, fie profesorii nu mai sunt atraşi de funcţii", a declarat inspectorul general Gheorghe Cârjă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite