Pompierii, despre cazul tânărului care s-a sinucis după două ore de negocieri: „Şi dacă aveam saltea, n-o puteam amplasa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barbat acoperis

Pompierii prezenţi astăzi la locul unde un tânăr s-a aruncat de pe un bloc de pe Strada Lăcrămioarei din Bucureşti, pierzându-şi viaţa, s-au deplasat la intervenţie fără saltea, pentru că nu au un asemenea echipament, dar susţin că, în acest caz, salteaua nu ar fi făcut diferenţa.

Imediat după decesul bărbatului de 23 de ani din Capitală, un reprezentant ISU a făcut declaraţii în faţa căminului în care acesta locuia şi de unde s-a aruncat în gol, după negocieri eşuate. „La nivelul ISU-BIF nu există saltea. Persoana şi-a manifestat încă de la început intenţia de a se arunca, era un pericol foarte mare din punct de vedere al gestului”, a declarat pompierul. El a adăugat că şi amplasarea saltelei la faţa locului ar fi fost îngreunată de prezenţa copacilor şi a gardului ce împrejmuieşte blocul.

Cât despre scară, reprezentantul ISU a menţionat că băiatul a devenit agresiv când a văzut desfăşurarea forţelor de ordine. „În momentul în care a venit scara, n-am reuşit să o calăm în primele momente. A repetat că se aruncă, dacă noi încercăm să facem vreo manevră de forţă”. Conform unor surse, tânărul s-a mişcat de mai multe ori pe acoperiş, încercând să evite contactul cu salvatori,iar la faţa locului s-ar fi aflat şapte negociatori arată libertatea.ro. Cu toate astea, după aproximativ două ore de discuţii, tânărul s-a aruncat în gol. Echipele de interventie au trecut la resuscitarea lui, dar fără succes, din păcate. 

CITEŞTE ŞI Un tânăr care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unei clădiri cu 4 etaje din Capitală a sărit în gol. Nu a mai putut fi salvat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite