Poliţiştii care l-au prins pe piromanul din Capitală, recompensaţi de ministrul Afacerilor Interne

Poliţiştii care l-au prins pe piromanul din Capitală, recompensaţi de ministrul Afacerilor Interne

Ministrul de Interne Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a felicitat personal, marţi, pe cei trei poliţişti care au avut un rol important în depistarea piromanului care a incendiat opt maşini în Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, ministrul a precizat că a decis să îi recompenseze pe aceştia pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.
 
„I-am felicitat astăzi, personal, pe poliţiştii care au avut un rol definitoriu în prinderea piromanului care a reprezentat un real pericol pentru bucureşteni. M-am bucurat să constat că poliţiştii Radu Pomană, Alexandru Birău şi Alexandru Mehesz-Geczi fac parte din tânăra generaţie, au entuziasm, îşi iubesc sincer meseria şi au voinţa de a dovedi că sunt profesionişti. (...) Respect celor trei poliţişti pe care am decis să îi recompensez prin acordarea, începând din această lună, a majorării pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale”, a scris Carmen Dan, pe Facebook, potrivit Mediafax.
 
Carmen Dan a mai spus că, deşi astfel de situaţii nu sunt rare în activitatea poliţiştilor, efortul trebuie apreciat.
 
„Ştiu că prinderea bărbatului care a incendiat maşinile în Bucureşti a fost o misiune dificilă, care a presupus multă muncă, nopţi nedormite şi sacrificarea planului personal. E drept că toate aceste eforturi sunt deseori întâlnite în cariera unui angajat al Ministerului Afacerilor Interne, dar cu atât mai mult ele trebuie apreciate la adevărata valoare!”, a mai scris Carmen Dan.
 
Bărbatul acuzat că a incendiat, în urmă cu o săptămână, opt maşini, în Bucureşti, a fost arestat preventiv sâmbătă pentru 30 de zile, potrivit Poliţiei Capitalei. Poliţiştii susţin că acesta şi-a recunoscut faptele, nefiind o legătură între el şi proprietarii autoturismelor. Pentru depistarea suspectului, au fost vizionate peste 300 de ore de imagini.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: