Poliţiştii care l-au prins pe piromanul din Capitală, recompensaţi de ministrul Afacerilor Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a felicitat personal, marţi, pe cei trei poliţişti care au avut un rol important în depistarea piromanului care a incendiat opt maşini în Capitală.

Totodată, ministrul a precizat că a decis să îi recompenseze pe aceştia pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.

„I-am felicitat astăzi, personal, pe poliţiştii care au avut un rol definitoriu în prinderea piromanului care a reprezentat un real pericol pentru bucureşteni. M-am bucurat să constat că poliţiştii Radu Pomană, Alexandru Birău şi Alexandru Mehesz-Geczi fac parte din tânăra generaţie, au entuziasm, îşi iubesc sincer meseria şi au voinţa de a dovedi că sunt profesionişti. (...) Respect celor trei poliţişti pe care am decis să îi recompensez prin acordarea, începând din această lună, a majorării pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale”, a scris Carmen Dan, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Carmen Dan a mai spus că, deşi astfel de situaţii nu sunt rare în activitatea poliţiştilor, efortul trebuie apreciat.

„Ştiu că prinderea bărbatului care a incendiat maşinile în Bucureşti a fost o misiune dificilă, care a presupus multă muncă, nopţi nedormite şi sacrificarea planului personal. E drept că toate aceste eforturi sunt deseori întâlnite în cariera unui angajat al Ministerului Afacerilor Interne, dar cu atât mai mult ele trebuie apreciate la adevărata valoare!”, a mai scris Carmen Dan.

Bărbatul acuzat că a incendiat, în urmă cu o săptămână, opt maşini, în Bucureşti, a fost arestat preventiv sâmbătă pentru 30 de zile, potrivit Poliţiei Capitalei. Poliţiştii susţin că acesta şi-a recunoscut faptele, nefiind o legătură între el şi proprietarii autoturismelor. Pentru depistarea suspectului, au fost vizionate peste 300 de ore de imagini.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite