Femei atacate pe stradă în Bucureşti. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
agresor

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde un bărbat care a agresat o tânără în Capitală marţi şi este suspectat că ar fi hărţuit şi o a două victimă, găsită căzută pe stradă, în aceeaşi seară.

„În seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona”, au transmis autorităţile. 

În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La aceeaşi dată, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, dar şi un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigaţii a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni.

Ambele cauze, sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Au fost audiate mai multe persoane, după cercetările de la faţa locului fiind identificate şi camere de supraveghere, de unde au fost obţinute imagini.

Sunt exploatate toate informaţiile obţinute şi nu este  exclusă nicio variată, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul şi acelaşi bărbat.

Poliţia face apel la populaţie. Cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite