VIDEO Poliţiştii bucureşteni au destructurat o grupare specializată în prostituţie şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupare specializată în prostituţie şi proxenetism, destructurată de poliţiştii bucureşteni. FOTO Adevărul
Grupare specializată în prostituţie şi proxenetism, destructurată de poliţiştii bucureşteni. FOTO Adevărul

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au depistat  joi, în urma unor descinderi, patru persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de proxenetism, prostituţie, lovire şi uzurpare de calităţi oficiale. Trei dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, iar cea de-a patra persoană are interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2012 – aprilie 2013,„membrii grupării ar fi atras mai mulţi bărbaţi în două imobile din sectorul 1, sau în imediata apropiere a acestora, sub promisiunea întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume cuprinse între 50 şi 90 de lei“.

După ce stabileau preţul, părţile vătămate erau conduse în locaţiile menţionate şi deposedate de bunuri personale.

Prejudiciul total creat părţilor vătămate este de aproximativ 7.500 de lei.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, prostituţie, furt calificat, ameninţare, lovire sau alte violenţe, înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, cu trei dintre membrii grupării în stare de arest preventiv, faţă de cea de a patra persoană suspectă luându-se măsura interzicerii de a părăsi ţara pe o perioada de 30 de zile“, se precizează în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite