In prima zi a ICEEfest particpantii au ocazia de a afla cateva dintre raspunsuri, asistand la panelul moderat de Lucian Despoiu, Founder & General Manager Kondiment.

Isi vor exprima punctul de vedere Ian Dodson, CEO al Digital Marketing Institute, Weronika Sobolak Client Partner Global Marketing Solutions, Facebook, Colin Delany – fondator ePolitics.com,  Radu Puchiu, consilier al Primului Ministru, Dorin Marian, consultant independent si Cozmin Gusa, fondator Geopol.

Ian Dodson se afla in prima linie a industriei digitale din Irlanda de peste 10 ani. Specializat in indrumarea strategica a organizatiilor si in promovarea produselor pe piata prin intermediul Internetului Dodson a fondat Digital Marketing Institute, alaturi de Anthony Quigley, in 2008.

Sobolak vine cu input direct de la Facebook, care a inceput sa acorde o atentie marita zonei de comunicare politica.

Colin Delany are o experienta de peste 17 ani in comunicarea politica digitala – obtinuta chiar pe piata de marketing politic din SUA, una din cele mai active si competitive din lume.

Delaney este un expert recunoscut in domeniul comuncarii online; este, de altfel, autorul a trei carti de capatai pentru practicantii si pasionatii de marketing politic: “Learning from Obama”, “Online Politics 101” si “How Candidates Can Use the Internet to Win in 2012” si contributor la „Huffington Post”.

Cu un puternic insight in politica locala isi vor exprima opinia Dorin Marian si Cozmin Gusa.

Dorin Marian a facut parte din echipa de campanie prezidentiala a candidatului CDR, Emil Constantinescu, contribuind decisiv la victoria acestuia intr-o perioada in care ea nu parea posibila. El va veni cu un puternic insight din zona campaniilor prezidentiale si locale, din experienta sa de consultant independent.

Cozmin Gusa este fondator al GeoPol, institut de analiza, strategie si prognoza ce publica lunar rapoarte, analize si sondaje de opinie focalizate preponderent pe evolutiile din Romania, R. Moldova si Balcanii de Vest, precum si interactiunile spatiilor mentionate cu UE, Rusia, SUA si China. Este, de asemenea, director editorial al Realitatea TV.

 

Un punct de vedere interesant il va avea, cu siguranta, si Radu Puchiu, Secretar de Stat in cadrul cancelariei Primului Ministru. Puchiu are un CV complex, parcurgand drumul intre agentie de advertising online si guvernamant in ambele directii.

  „Anul trecut, echipa de marketing si comunicare politica a Kondiment a lucrat pentru actualul presedinte al Ghanei, John Mahama, in ultima etapa a campaniei electorale. Rezultatul a fost unul foarte strans, numai cateva voturi despartindu-l pe presedinte de contracandidatul sau, Nana Akufo Addo. Se poate spune, astfel, ca orice efort a avut o contributie la rezultat, incluzand aici eforturile de promovare online”, explica moderatorul, Lucian Despoiu.

Panelul „From Like to Vote” va avea loc in ziua 1 a ICEEfest: 6 iunie, incepand cu ora 9:30.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este noul brand sub care evenimentul local RoNewMedia a abordat piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune. 

Editia din 2013 se va desfasura pe 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 şi Windows 8. Bilete si agenda completa, pe www.iceefest.com

Pentru cei interesati de acest subiect exista posibilitatea accesarii doar a acestui seminar al ICEEfest, la un pret special. Comenzi via email la adresa tickets@thinkdigital.net.