Poliţia investighează o posibilă crimă după găsirea unor rămăşiţe osoase pe un câmp din Bragadiru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fragmentele osoase au fost găsite sub o pereche de blugi şi pantofi sport, pe un câmp din Bragadiru, judeţul Ilfov.

În apropierea rămăşiţelor au fost găsite şi alte bunuri: o şapcă, un rucsac, un telefon mobil şi o pereche de ochelari. Oasele au fost deja trimise la expertiză, iar în acest timp poliţiştii din Ilfov încearcă să găsească autorul crimei, împreună cu procurorii Judecătoriei Cornetu.

"La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane", a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Poliţiştii au făcut scotociri şi căutări în zonă, pentru a găsi şi alte fragmente osoase sau părţi ale cadavrului, dar acestea nu au fost descoperite.

O altă crimă oribilă petrecută în apropiere de Bucureşti a şocat opinia publică în aceste zile. Aceasta a avut loc lângă localitatea Ghimpaţi, tot în judeţul Ilfov, unde o tânără a fost ucisă cu bestialitate şi băgată într-o valiză, care a fost incendiată la marginea drumului.

Flăcările au fost văzute de un şofer de tir, care s-a oprit pentru a le stinge, crezând iniţial că este vorba de un incendiu de vegetaţie. Abia după ce a reuşit să stingă focul acesta a observat că flăcările au ars aproape complet un cadavru, care nu a fost identificat până în acest moment.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite