Poliţia a făcut public portretul robot al celui care a împuşcat un om de afaceri croat, vinerea trecută, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un om de afaceri croat a fost împuşcat, săptămâna trecută, în cartierul Băneasa FOTO Mediafax
Un om de afaceri croat a fost împuşcat, săptămâna trecută, în cartierul Băneasa FOTO Mediafax

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe bărbatul care pe 22 noiembrie a împuşcat un om de afaceri croat, în cartierul Băneasa din Sectorul 1 al Capitalei. În acest sens, anchetatorii au realizat şi un portret robot al suspectului. Cei care îl recunosc sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze angajaţilor celei mai apropiate secţii de Poliţie.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Poliţia Capitalei, suspectul este un bărbat în vârstă de aproximativ 35 - 40 de ani, înalt de 1,75 – 1,80 metri cu tenul închis (măsliniu). În ziua incidentului, agresorul era îmbrăcat cu geacă şi pantaloni de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul căutat sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, la numărul unic de urgenţă 112.

Pe 22 noiembrie, în jurul orei 20.50, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, pe Bulevardul Aerogării, din Sectorul 1, un bărbat de naţionalitate străină ar fi fost împuşcat de către o persoană necunoscută.

Portretul robot al suspectului a fost realizat de poliţiştii Capitalei în seara de 27 noiembrie. De asemenea, specialiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut verificări şi au audiat mai multe persoane, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tentativa de omor, precum şi pentru identificarea şi reţinerea suspectului.

                                              

atacatorul croatului impuscat

Omul de afaceri croat Zlatko Garac a fost împuşcat când ieşea de la birou, pe Bulevardul Aerogării din Sectorul 1. Acesta a sesizat incidentul angajaţilor unei benzinării în jurul orei 20.15. Aceştia sunt şi cei care au sunat la 112.

Bărbatul a fost iniţial transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace, după care familia a decis să fie tratat la o clinică privată din Germania, în condiţiile în care avea această posibilitate prin asigurarea de sănătate de care beneficiază.

Cetăţeanul croat este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici. El are afaceri cu fier vechi în România. 

Autorul atacului a folosit un pistol de calibrul 5,6 milimetri, iar poliţiştii nu exclud ipoteza ca acesta să aibă altă naţionalitate.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Omul de afaceri croat împuşcat vineri cu mai multe focuri de armă, transferat la o clinică privată din Germania

Omul de afaceri croat care a fost împuşcat vineri seară cu un pistol cu glonţ de calibru 5,6 milimetri în cartierul bucureştean Băneasa, când ieşea de la birou, este tratat la o clinică privată din Germania. Aşa a declarat duminică şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş. La rândul lui, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, Mihai Voicu a precizat că cel mai probabil acesta este un caz de criminalitate importată.

Un om de afaceri croat a fost împuşcat în zona Băneasa din Capitală

Un bărbat a fost împuşcat vineri seară, în jurul orelor 20.00, pe Bulevardul Aerogării din Capitală. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite