Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au deschis un doar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mario Iorgulescu, pe Şoseaua Chitilei. În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a rămas fără permis de conducere.

Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat duminică de Mario Iorgulescu, la ieşirea din Bucureşt. În urma accidentului, o persoană a decedat şi fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a rămas fără permis de conducere, informează Mediafax.ro. 

Aflaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că accidentul s-a petrecut din cauza nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderii pe contrasens.

Luni, medicii de la Spitalul Elias au anunţat că evoluţia lui Mario Iorgulescu este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. „Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieşirea din Bucureşti, în urma căruia celălalt şofer a murit. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliţie. 
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite