Poliţia a demarat o anchetă la Spitalul Colentina, după ce un angajat a raportat că o masă dintr-un salon a fost distrusă de aparţinătorii unui pacient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un incident a avut loc la Spitalul Colentina FOTO Adevărul
Un incident a avut loc la Spitalul Colentina FOTO Adevărul

Poliţiştii bucureşteni au demarat o anchetă după ce, luni, mai multe persoane, aparţinători ai unui pacient care a murit în unitatea sanitară, au pătruns într-un salon din spital. Incidentul a fost semnalat de un cadru medical la 112.

Chiar dacă Poliţia a anunţat, marţi, că nu au fost constatate fapte de natură contravenţională sau penală, ulterior aceştia au revenit şi au precizat că se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Asta după ce un angajat al unităţii sanitare a observat că, în urma incidentului, o masă aflată la intrarea într-un salon a fost distrusă.

„În ziua de 13 septembrie 2016, la o unitate sanitară situată pe raza sectorului 2, a decedat un bărbat ce se afla internat în stare gravă. Mai mulţi membri ai familiei sale, aflaţi în curtea spitalului şi în zona adiacentă, au început să-şi manifeste durerea în urma pierderii suferite. La faţa locului au fost prezente echipaje de poliţie şi ale jandarmeriei, având în vedere că se înregistra un număr mare de persoane aflate într-o stare emoţională puternică”, au spus reprezentanţii Poliţiei, citaţi de news.ro.

Luni, persoanele au pătruns într-o zonă cu acces restricţionat şi controlat a spitalului, au completat poliţiştii, care au arătat că un cadru medical a apelat serviciul 112 după ce rudele pacientului au intrat cu forţa în salonul unde se afla persoana bolnavă, care fusese recent transferată din Marea Britanie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite