Poliţia caută un ucigaş! Cel care l-a omorât pe bărbatul din sectorul 3, în iunie 2011, este dat în urmărire internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta privind omorul din 21 iunie, 2011, de pe strada Alexandru Vlahuţă, din sectorul 3 al Capitalei, când Gheorghe Enciu, de 49 de ani,a fost găsit mort în locuinţa sa, a scos la iveală ucigaşul. Este vorba de Ştefan Lupeş, de 22 de ani, din Vaslui. El este căutat acum de anchetatori.

 Cel care a făcut înfiorătoarea descoperire a fost chiar fiul victimei. Acesta a sunat la 112 şi a anunţat poliţia. Bărbatul era plin de răni şi era legat cu un lanţ de gât.
Apartamentul bărbatului era răvăşit.

După mai bine de o lună de cercetări a fost găsit ucigaşul. Este un tânăr din Vaslui, Ştefan de 22 de ani. Pe numele său a fost emis mandat de arestare dar până în prezent nu a dat nimeni de el. Astfel, anchetatorii au hotărât să-l caute şi în alte ţări şi din 11 august 2011 a fost dat în urmărire internaţională.



După comiterea faptei, Ştefan a luat legătura cu un bărbat de 41 de ani, tot din judeţul Vaslui, Constantin Enciu. Deşi numele este identic, nu are nicio legătură cu victima, au stabilit anchetatorii. El a fost audiat în calitate de martor dar a fost arestat ulterior pentru  tăinuire şi favorizarea infractorului, pentru că nu a spus anchetatorilor tot ce ştia despre omor şi astfel a dat ocazia infractorului să se sustragă de la urmărirea penală.

image
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite