Poliţia Capitalei: Milioanele de SIM-uri găsite în Sectorul 1 aparţin unei firme „prestatoare de servicii în comunicaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Capitalei susţine că a făcut un pas spre rezolvarea ciudatului caz al celor cinci saci plini cu milioane de cartele SIM. Acestea ar fi fost utilizate de o societate comercială prestatoare de servicii în comunicaţii care a funcţionat în respectiva clădire. În urmă cu trei ani societatea şi-a suspendat activitatea, iar sacii cu cartele au fost depozitaţi în imobilul din Sectorul 1.

În urma lucrărilor de renovare recent declanşate în spaţiul respectiv,  sacii ce conţineau cartelele au fost aruncaţi împreună cu resturile de materiale de construcţii.

Poliţia Capitalei a precizat că a contactat companiile de telefonie pentru a se stabili situaţia actuală a cartelelor găsite. Administratorul societăţii a transmis parte din documentele privind achiziţionarea SIM-urilor, urmând să pună la dispoziţia poliţiştilor şi restul documentaţiei.

Este ciudat cum o firmă „prestatoare de servicii în comunicaţii“ poate avea stocate milioane de SIM-uri.  În plus, aşa cum a povestit cel care a decoperit sacii,  unele cartele erau active. 

Dacă avem în vedere datele ANCOM din care reise că, la nivelul ţarii, sunt active 23 de milioane de SIM-uri, semnele de întrebare în acest caz se înmulţesc.

Milioane de SIM-uri telefonice au fost găsite în spatele unui bloc din Bucureşti

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite