Poliţia Capitalei cere sprijin pentru prinderea infractorilor şi pe nou deschisa pagină de Facebook

Poliţia Capitalei cere sprijin pentru prinderea infractorilor şi pe nou deschisa pagină de Facebook

Poliţia Capitalei şi-a făcut pagina de Facebook prin care îşi anunţă acţiunile de prevenire sau cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea infractorilor fugari.

Într-un ultim astfel de caz, poliţiştii bucureşteni au cerut sprijinul pentru arestarea unui bărbat bănuit că a săvârşit o serie de infracţiuni. “Bărbatul din imagini este acuzat de mai multe fapte de furt şi tâlhărie, comise în luna februarie, pe raza sectorului 5 din Capitală. Cei care îl recunosc sunt rugaţi să sune la 112!”, se arată în postarea Poliţia Capitalei.
 
 
Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti intră astfel în familia instituţiilor care au pagini pe reţeaua de socializare. Printre altele, este vorba de Poliţia Română, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Români de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Ministerul Apărării sau Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: