Un profesor din Capitală acuzat că a agresat sexual o elevă de 9 ani a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, la Secţia 13 de Poliţie a Capitalei s-a prezentat o persoană cu fiica sa în vârstă de nouă ani, susţinând că aceasta a fost atinsă în zonele intime de către un cadru didactic. Persoana suspectată este audiată de autorităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

UPDATE 12.30 Profesorul de la şcoala privată din Sectorul 3 al Capitalei a fost arestat preventiv.

UPDATE 20.45 În urma audierilor efectuate, precum şi a altor activităţi procedurale, bărbatul de 40 de ani, cadru didactic, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Dosarul a fost constituit după ce o persoană a reclamat, vineri, că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un profesor de sport de la şcoala privată unde urmează cursurile primare.

   

Bărbatul în cauză a fost condus la audieri la subunitatea de poliţie, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sector 3,  pentru stabilirea situaţiei de fapt, cercetari ce se efectueaza sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, continuă comunicatul.

Bărbatul a fost dus la audieri la Poliţie, cercetările în acest caz fiind continuate sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sector 3, pentru agresiune sexuală. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite