Poliţia din Bucureşti, în alertă: caută un pedofil care a agresat, vineri, doi copii în liftul unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură digi24.ro
Captură digi24.ro

Doi copii, de 5, respectiv 9 ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, iar poliţiştii încearcă să-l găsească pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Bărbatul căutat este acuzat că ar fi agresat, în cursul dimineţii de vineri, doi copii - de 5, respectiv de 9 ani, în liftul unui bloc situat în Drumul Taberei, transmite Digi24. Cei doi fraţi, o fetiţă şi un băieţel, au plecat de dimineaţă de acasă la o prietenă, care locuia aproape, la o distanţă de două străzi. Cei mici erau neînsoţiţi.

Ajunşi la blocul prietenei, în momentul în care au intrat în lift, a intrat cu ei şi un bărbat. Potrivit imaginilor înregistrate de camera de supraveghere, omul s-a apropiat de cei doi fraţi, i-a pipăit şi chiar i-a sărutat.

Copiii au relatat cele întâmplate în momentul în care au ajuns acasă, părinţii celor doi făcând imediat plângere la Poliţie.

„Ca urmare a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoştinţă faptul că în cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, citat de Digi24.

Te-ar putea interesa şi:

Cinci suspecţi audiaţi de Poliţie în cazul pedofilului care a agresat doi copii într-un lift. Portretul-robot, împărţit locuitorilor din Drumul Taberei

Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei făcut de un psihiatru: „Nu e prima oară când agresează sexual un minor”

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite