Poliţia britanică a reţinut 16 imigranţi „ilegali”, dintr-un camion care ar fi venit din România

Poliţia britanică a reţinut 16 imigranţi „ilegali”, dintr-un camion care ar fi venit din România

16 persoane au fost reţinute de poliţia britanică

Poliţia britanică a reţinut 16 presupuşi imigranţi ilegali, între care se afla şi un copil. Cele 16 persoane se aflau într-un camion despre care poliţiştii bănuiesc că venea din România. Mai mult, şoferul era român, notează BBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camionul, care a fost oprit pe autostrada M1, ar fi venit din România şi se îndrepta spre nordul Essexului, arată news.ro. Potrivit sursei citate, toate cele 16 persoane aflate la bord au fost evaluate.

Poliţia din Bedfordshire a anunţat că unele dintre aceste persoane prezentau diificultăţi în a respira şi au fost conduse la un spital, ca măsură de precauţie, înainte să fie reţinute.

„Şoferul este român, aşadar este posibil ca cei de la bord să vină din România”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Un elicopter aparţinând poliţiei a survolat zona în căutarea altor eventuali imigranţi „ilegali”.

În total 630.000 de persoane au migrat în Marea Britanie din decembrie 2014 şi până în decembrie 2015, o creştere mică faţă de anul precedent, potrivit unor date publicate în mai de Biroul Naţional britanic de Statistică, citate de The Telegraph.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările