Poarta Sărutului are iz de ceapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără ca autorităţile locale să ştie, un pensionar de 63 de ani din Târgu-Jiu a sădit, sub pretextul că pune flori, câte opt kilograme de arpagic, dar şi un răzor de usturoi şi altul de fasole, la câţiva metri de Poarta Sărutului, din Parcul Brâncuşi.

Reprezentanţii Primăriei au aflat de isprava lui Nicu Dobreanu şi le-au scos din pământ.

„Am dat o grămadă de bani, dar mi-au scos ceapa din pământ. Acum văd că mai răsare câte un fir, uitaţi ce soi bun! În spatele spaţiului amenajat pentru pictori, am şi câteva fire de usturoi şi fasole, pusă pe araci. Nu le-am cerut ceapa pe care au scos-o, am dat-o de pomană", a spus Nicu Dobreanu, care susţine că a sădit ceapa pentru turişti.

Mare a fost mirarea reprezentanţilor Primăriei, când au văzut ce iese din pământ, în loc de trandafirii promişi. „Noi aşteptam să crească flori, dar ne-am trezit cu foi de ceapă. Acum am săpat terenul şi am plantat trandafiri", a declarat Viorica Elena, de la Direcţia de Servicii Comunale Gorj.

„Astă-toamnă a săpat pe aici şi a pus ceapă, fără ca noi să ştim. Am scos tot ce am găsit şi vom pune în loc gazon", a precizat şi Dumitru Viezure, şeful Administraţiei Parcurilor din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite