Ploaia a „înecat“ nunta ţigănească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei nopţi de petrecere, nuntaşii de la cea mai luxoasă nuntă din Târgu-Jiu au plecat la casele lor, deşi au promis să petreacă cel puţin o săptămână în cinstea mirilor Mihaela şi Damin, copiii unor cunoscuţi afacerişti de etnie rromă din Gorj. I-au alungat ploaia, frigul şi epuizarea.

„Ne încurcă ploaia şi suntem nevoiţi să oprim totul, fără să mai reluăm. Am înţeles că plouă toată săptămâna şi nu mai avem cum să continuăm. Ne-a făcut vremea varză şi suntem foarte obosiţi. Oricum, nu ne mai ţin «telescoapele» să mai continuăm. A fost o petrecere frumoasă, dar nu
a durat atât cât planificasem. Au plecat şi lăutarii", a declarat Dan Bârcină, socrul mic.

Şuşanu şi Liviu Guţă au încins atmosfera în ultima noapte de petrecere. Manelistul a fost atât de apreciat în rândul mesenilor încât i s-a cerut să mai rămână încă o zi în oraşul lui Brâncuşi. Dar vremea rea l-a gonit şi pe el din Târgu-Jiu.

„Plouă şi nu mai putem să mergem la petrecere. Credeam că se va relua, dar am aflat că va mai ploua câteva zile şi acest lucru nu va mai fi posibil", a declarat Sorin Baros, şoferul lui Dan Bârcină.

Petrecerea organizată în stil ţigănesc a fost o veritabilă desfăşurare de forţe, iar nuntaşii au fost ospătaţi cu mâncăruri care mai de care mai sofisticate.

„Duminică s-a servit viţel la proţap, iar luni s-a trecut la peşte. Marţi seară s-a gătit carne de vită la tuci.

S-au consumat băuturi rafinate şi multe sticle de whisky şi şampanie franţuzească. Cred că s-au perindat peste o mie de persoane la această nuntă", a declarat Sorin Baros, şoferul socrului mic. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite