„Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul

„Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul

Mihai Gâdea încearcă la Antena 3 să îşi apere şeful condamnat pentru spălare de bani

Mircea Badea, Mihai Gâdea şi alţi angajaţi şi susţinători ai lui Dan Voiculescu au anunţat un protest mascat în faţa Palatului Cotroceni după condamnarea şefului lor. Dacă vedetele Antena 3 au făcut tot posibilul să sugereze o banală plimbare, la care au invitat şi telespectatorii, colegul lor Radu Tudor i-a dat de gol. „Antena 3 organizează un protest la Palatul Cotroceni“.

După condamnarea la 10 ani de închisoare a fondatorului PC, Dan Voiculescu, şi confiscarea mai multor terenuri şi clădiri, inclusiv sediul Antenei 3, vedetele postului de televiziune au anunţat că vor merge duminică de la ora 17 să se „plimbe“ în faţa Palatului Cotroceni.

Deşi au anunţat că vor merge singuri, individual, ei au îndemnat susţinătorii lui Dan Voiculescu să li se alăture la plimbare.

Ei nu au autorizaţie de protest, astfel că nu pot convoca un miting. Astfel, soluţia a fost „plimbarea“.

Radu Tudor, angajat şi el la trustul controlat de Dan Voiculescu, şi-a dat însă de gol colegii. Într-un mesaj postat pe site-ul său personal, acesta a spus că e vorba despre un protest organizat de Antena 3.

„Pe fondul situatiei exceptionale generate de solutia judecatoarei basiste si a procuroarei basiste prin care se dispune sechestrul si confiscarea sediului Antena 3, duminica 10 august nu se va difuza emisiunea Punctul de intalnire. 

La ora 17,00, o serie de jurnalisti cunoscuti ai Antena 3 organizeaza un protest la Palatul Cotroceni, locul de munca al politicianului ilegitim si nedemocratic Basescu Traian, cel care se afla indiscutabil la originea abuzului incalificabil la adresa postului nostru de televiziune.

Antena 3 va difuza o editie speciala intre orele 17,00-21,00, cu transmisie live de la Cotroceni si invitati in studio.

Daca va simtiti solidari cu Antena 3, daca nu-l mai suportati pe stalinistul Basescu si pe slugile lui din institutiile de forta, veniti maine sa protestati la Cotroceni, la ora 17,00“
, a scris acesta pe site-ul său.

 

Potrivit unor surse din Jandarmerie, la Palatul Cotroceni se află deja efectivele care în mod normal supraveghează zona, însă în cazul în care acţiunea va lua amploare, la faţa locului vor fi trimişi jandarmi pentru ca lucrurile să nu degenereze şi să fie păstrată liniştea şi ordinea publică.

„Plimbarea” de la Cotroceni, anunţată în direct

Vineri seară, în cadrul unei emisiuni realizate de Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu şi Mircea Badea, jurnaliştii Antena 3 s-au hotărât să iasă duminică după-amiază la plimbare prin Bucureşti.  

Colegii săi din platou l-au întrebat dacă nu cumva se va duce să se plimbe începând cu ora 17.00, iar Mircea Badea a confirmat. Mai mult, Adrian Ursu a anunţat că şi el voia să meargă, tot duminică la ora 17.00.

„Să ştiţi că plimbări se pot face în întreaga ţară. Mă gândesc că întreaga ţară, (duminică) la ora 17.00, e bine să facă mişcare”, a mai spus Ursu.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Dan Voiculescu, primul în topul foştilor demnitari condamnaţi la închisoare


Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA este cea mai aspră pedeapsă dispusă împotriva unui demnitar în ultimii 25 de ani, într-un "top" alcătuit de Mediafax după numărul anilor de detenţie din sentinţe date în ultimii doi ani. Vineri, Voiculescu a primit 10 ani de închisoare şi confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.
 
 
Terenuri şi clădiri de aproape 7,9 milioane de euro cumpărate cu 100.000 de dolari. Prejudiciul rezultat este de aproximativ 7,8 milioane de euro. Cum s-a ajuns, însă, la un prejudiciu de 60 de milioane de euro? Cine va pune în aplicare confiscările terenurilor, ale clădirilor şi ale conturilor în urma deciziei instanţei?
 
 
Dan Voiculescu (67 de ani) a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. De asemenea, şi ceilalţi condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „ICA” au fost duşi în arest. Curtea de Apel Bucureşti a dat, vineri, sentinţa definitivă în acest caz. Cu această ocazie, judecătorii au decis să-i confişte lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar şi imobilul în care se află postul Antena 3.
 
 
Omul de AFACERI Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul „ICA” în care era acuzat de spălare de BANI. Magistraţii au decis respingerea cererii de schimbare a încadrării juridice în cazul omului de AFACERI.
 
 
Dan Voiculescu, fondatorul Partidul Conservator (Partidul Umanist Român în 1992), este un personaj controversat, care şi-a împărţit activitatea între AFACERI şi lumea politică. A fost ales senator în trei legislaturi, iar în 2013 a renunţat la viaţa politică dându-şi demisia din Parlament.
 
 
Averea familiei lui Dan Voiculescu, care a primit astăzi sentinţa în dosarul ICA, este estimată la 120 de milioane de EURO şi ocupă locul 24 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, publicat în toamna anului trecut. Potrivit declaraţiei de avere însă, Voiculescu este un fost senator, cu o pensie lunară de 2.700 de lei, dar cu sume importante în conturi.
 
 
Printre jurnaliştii prezenţi la intrarea în clădirea unde se predase Dan Voiculescu, au fost şi câţiva dintre angajaţii săi. Pentru aceştia, 8 august 2014 va rămâne în istoriile personale ca o zi extrem de confuză.
 
 
 
Un fost expert al DNA, dat afară pentru grave abateri disciplinare a sărit în apărarea lui Dan Voiculescu în studiourile Antena 3. Dumitru Gheorgiu a fost demis din Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că divulga date secrete din dosare mediului politic, îşi urmărea colegii şi îi înregistra pe ascuns.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: