Articol publicitar

Plaza România dă startul reducerilor de vară

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
plazasummer

La Plaza România preţurile sunt în tendinţe! Campania de vară vine cu discounturi de până la 70% şi premii atractive pentru pasionaţii de cumpărături.

Între 15 iulie şi 30 august, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 lei pot câştiga unul dintre marile premii ale verii, constând în trei pachete de răsfăţ, dedicate în special doamnelor, însă nici partenerii acestora nu sunt uitaţi.

Fiecare pachet include un voucher de cumpărături în valoare de 1.500 lei, o sesiune de make-up oferită de Sephora, hairstyle şi manichiură de la Bram’s Beauty Concept, un abonament WorldClass pentru o lună şi o cină romantică în doi la restaurantul Colţul Verde. De asemenea, clienţii pot câştiga premii instant în magazinele din centrul comercial.

„Vara aceasta, pe lângă reducerile substanţiale practicate de toate magazinele din centrul comercial, îi răsfăţăm pe clienţii noştri cu premii care cu sigranţă le vor face vara mai frumoasă! Aşadar îi aşteptăm în magazine şi le urăm spor la cumpărături”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza România.


            ***

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/plazaromania
http://www.plazaromania.ro
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite