Articol publicitar

Plaza România anunţă deschiderea magazinului D'S DAMAT

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
damat

Plaza România continuă cu succes dezvoltarea mixului de chiriaşi şi repoziţionarea centrului comercial prin inaugurarea magazinului D'S DAMAT, ce aparţine prestigiosului brand turcesc DAMAT, ale cărui colecţii de haine şi accesorii bărbăteşti sunt apreciate în întreaga lume.

Magazinul, care ocupa o suprafaţă de 200 mp, se va deschide pe 8 iulie, la intrarea principala a centrului comercial. Inaugurarea magazinului face parte din strategia de extindere şi modernizare a Plaza România, proces demarat la începutul acestui an şi care va dura aproximativ 24 de luni.

„Anul acesta am început în forţă, cu aducerea mai multor branduri importante la Plaza România – Time Out, Cinema Cafe şi, recent, Koton. Continuăm în acelaşi ritm cu inaugurarea magazinului D’S DAMAT, care va completa cu succes oferta de fashion dedicată segmentului masculin. Din toamnă, alte branduri cu o notorietate la fel de puternică se vor alătura ofertei comerciale existente”, spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

În magazinul D’S DAMAT bărbaţii vor găsi o gamă completă de articole vestimentare şi accesorii de cea mai bună calitate, la preţuri competitive. Colecţia de primavară-vară 2014 cuprinde noile tendinţe în materie de costume bărbăteşti, jachete, sacouri, pantaloni, blugi, tricouri, cămăşi, pantofi, mocasini şi cea mai variată ofertă de pe piaţa din România din gama dedicată evenimentelor speciale Ceremony.

Inaugurarea magazinului din Plaza România face parte din procesul de extindere al bradului D’S Damat în România, iniţiat în 2010, şi marchează a 9-a deschidere până în prezent. Suntem deja prezenţi în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Buzău, urmând alte deschideri până la finele lui 2016”, spune Teodora Burz, International Expansion Manager Orka Group.

Brandul D’S DAMAT este linia comercială a imperiului vestimentar turcesc ORKA Group, din care mai fac parte mărci precum DAMAT şi TWEEN.

           ***

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/plazaromania // http://www.plazaromania.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite