Piedone, mesaj la două zile de când a fost închis: „Dansaţi cu cuţitele la brâu şi vă visaţi deja stăpâni pe primărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone, condamnat recent la patru ani de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv, a atransmis sâmbătă, la numai două zile de la încarcerare, un mesaj pentru cei care „se visează deja stăpâni pe primărie”, dar şi pentru oamenii care îl susţin.

„Ce fac şacalii şuşanelelor? Ce fac orcii ţării ? Mi-au şoptit păsările cerului că petreceţi cu lăutari! Şi că v-aţi adunat lângă troc. Petreceţi, orcilor! Petreceţi şi înjuraţi-mă! Ştiu că dansaţi cu cuţitele la brâu şi vă visaţi deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetăţenii Sectorului 5 nu înţeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Ştiu, orcilor! Şi nu se vor lăsa iar minţiţi şi furaţi de şleahta voastră! I-aţi făcut proşti când m-au ales! Vă amintiţi, orcilor? Aţi gresit! Sunt cerebrali şi deştepţi! Cât ne-aţi lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Aşa că... nu-i batjocoriţi şi nu-i subestimaţi! Sunt mai puternici ca voi!”, se arată în mesajul postat, sămbătă, pe pagina de Facebook a lui Piedone. În final, acesta a precizat, din nou, că este nevinovat şi le-a mulţumit oamenilor care îl susţin.

Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa finală în dosarul „Colectiv”, joi, după ce judecătorii au amânat decizia de mai multe ori, invocând complexitatea dosarului. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani, în timp ce patronii clubului au primit între 6 şi 11 ani de închisoare.

Vezi şi: Cine preia conducerea Primăriei Sectorului 5 după condamnarea definitivă a lui Piedone

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite