Peste 600 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Dinamo - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echpele Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti. Partida este programată duminică, de la ora 21.00 şi se va desfăşura pe Arena Naţională.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, potrivit unui comunicat am Jandarmeriei Române, citata de Mediafax.

Intrarea suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face prin bulevardul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, iar intrarea din b-dul Basarabia va fi rezervată doar suporterilor echipei Steaua Bucureşti.

„Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine”, se arată în comunicatul Jandarmeriei. 

De asemenea, sursa citat precizează că este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite