Peste 4.000 de apartamente noi la târgul "Condominium"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Condominium", primul târg imobiliar din România destinat exclusiv apartamentelor, îşi va deschide mâine porţile. Timp de patru zile, la World Trade Plaza Bucureşti, cei care doresc să

"Condominium", primul târg imobiliar din România destinat exclusiv apartamentelor, îşi va deschide mâine porţile. Timp de patru zile, la World Trade Plaza Bucureşti, cei care doresc să achiziţioneze o locuinţă, dar şi curioşii vor putea studia o ofertă generoasă. Peste 4.000 de apartamente noi sunt scoase la vânzare. Valoarea totală a locuinţelor prezentate în cadrul târgului depăşeşte cifra de 750 milioane de euro. Cele mai multe dintre cele 35 de proiecte rezidenţiale care vor fi prezentate sunt localizate în Capitală, câteva dintre ele fiind construite şi pe litoralul Mării Negre. Două dintre proiectele expuse vor fi lansate la vânzare în premieră. Este vorba de peste 80 de apartamente, unele situate în zona Domenii, iar celelalte în Pipera, în valoare de peste 30 milioane de euro. Organizatorii spun că cea mai ieftină proprietate scoasă la vânzare este o garsonieră de 50 de metri pătraţi al cărui preţ se ridică la 45.000 de euro, fără TVA.

Tot în cadrul expoziţiei, vizitatorii vor putea consulta oferte financiare de creditare. Mai mult, târgul va avea şi o secţiune, este adevărat de mici dimensiuni, de decoraţiuni interioare şi dotări tehnice. Evenimentul este un bun prilej de a studia oferta marilor dezvoltatori de clădiri de apartamente, mai ales în condiţiile în care locuinţele în blocurile vechi au înregistrat în prima lună postaderare un salt al preţurilor de până la 20%. Deocamdată, niciun singur proiect rezidenţial nou de anvergură nu a fost complet finalizat, însă specialiştii estimează că în 2007 vor fi date în folosinţă circa 3.000 de apartamente. "Acesta va fi momentul în care se vor vedea clar avantajle apartamentului într-un bloc nou", spune Ruxandra Cleciu, preşedintele Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare. Până atunci este bine de aflat care sunt ofertele care, cel puţin pe hârtie, întrunesc standardele dumneavoastră de calitate. Intrarea la târgul "Condominium" este liberă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite