Peste 380 de sancţiuni, după controalele Poliţiei de la transporturi în vagoanele restaurant din trenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 380 de sancţiuni, după controalele Poliţiei de la transporturi în vagoanele restaurant din trenuri   FOTO Adevărul
Peste 380 de sancţiuni, după controalele Poliţiei de la transporturi în vagoanele restaurant din trenuri   FOTO Adevărul

Poliţiştii de la transporturi au depistat, în perioada 27 iulie - 9 august, şapte infracţiuni şi au aplicat peste 380 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni de verificare a vagoanelor de tip restaurant aflate în compunerea trenurilor de călători.

„Controalele au fost  făcute pe toate magistralele de cale ferată şi au urmărit prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite pe vagoanele tip bord restaurant, bistro şi express“, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Astfel, poliţiştii au depistat şapte infracţiuni şi au dat 383 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 79.910 lei.

De asemenea, au fost confiscate 8.860 de ţigarete, produse alimentare, băuturi răcoritoare şi telefoane mobile, valoarea totală a bunurilor confiscate fiind de 5.640 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite