Peste 250 de oameni în Piaţa Victoriei, în a 22-a zi de manifestaţii; aproximativ 30 de persoane la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A 22-a zi de proteste în Piaţa Victoriei FOTO Mihnea Dumitru
A 22-a zi de proteste în Piaţa Victoriei FOTO Mihnea Dumitru

Peste 250 de oameni au ieşit în semn de protest, marţi seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, în a 22-a zi de manifestaţii antiguvernamentale. Alte aproximativ 30 de persoane s-au strâns, pentru a 17-a zi la rând, la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

LIVE VIDEO de la Radio TanănanaManifestanţii din Piaţa Victoriei flutură steaguri tricolore şi suflă în vuvuzele, scandând: "În democraţie, hoţii stau la puşcărie","ALDE şi PSD, aceeaşi mizerie","Fără graţiere","Zi de zi aici vom fi", Hoţii", "PSD, ciuma roşie", "Demisia","DNA să vină să vă ia".

Protest Piata Victoriei ziua 22 FOTO Mihnea Dumitru

Circulaţia se desfăşoară normal în zonă.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când în jur de 300.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale.

Aproximativ 30 de persoane care susţin Guvernul Grindeanu au ieşit în faţa Palatului Cotroceni, pentru a 17-a zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

Protestatarii huiduie şi scandează: "România, trezeşte-te", "Ai vândut puradei şi ţi-ai luat case pe ei", ”Demisia”, “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”, "Jos Iohannis".

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Palatul Cotroceni a fost în prima zi de proteste, din 5 februarie, când au ieşit în stradă peste 2.000 de oameni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite