„Perverşii de pe Mureş“ au făcut avere din pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Vlad (dreapta) e considerat pericol social şi a fost arestat
Cristian Vlad (dreapta) e considerat pericol social şi a fost arestat

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara au anihilat o reţea de pedofili din Arad. Tinerii din oraşul de pe Mureş sunt acuzaţi că au pus la punct o reţea prin care făceau bani, postând imagini cu minori făcând sex pe site-urile de profil.

Capul reţelei era arădeanul Mircea Blăgoiu. Potrivit anchetatorilor, acesta racola copii din familii dezorganizate, le oferea mâncare sau haine şi întreţinea cu ei relaţii sexuale orale şi anale. Acelaşi Blăgoiu şi-a asumat şi rolul de „peşte" pentru alţi homosexuali pedofili.

„Îi plasa pe aceşti minori, contra unor sume de bani, altor persoane în vederea întreţinerii de relaţii sexuale", arată un document din dosar. Imaginile erau apoi postate pe internet, „seducându-i" astfel pe homosexualii din Franţa, Anglia şi SUA, care purtau discuţii cu Blăgoiu crezând că stau de vorbă cu copiii.

„Informaticianul" cărăuş

În reţea a fost implicat şi asociatul lui Blăgoiu, Cristian Vlad, care nu întreţinea relaţii sexuale cu minorii, ocupându-se doar de transportul copiilor şi al lui Blăgoiu la „şedinţele foto" sau în Ungaria pentru ridicarea banilor intraţi în conturi.

Vlad mai avea şi sarcina de a crea conturile fictive pe site-urile de profil, unde Blăgoiu vorbea cu alţi homosexuali în numele copiilor. Potrivit anchetatorilor, în reţea a mai fost implicat şi un minor, care a câştigat aproximativ 54.000 de dolari. Blăgoiu şi Vlad au câştigat câte 200.000 de dolari, respectiv 40.000 de dolari.

Judecătorii Tribunalului Timiş au prelungit mandatul de arestare al lui Blăgoiu şi Vlad, care au declarat recurs la Curtea de Apel Timişoara. Şi magistraţii de aici au considerat însă că pedofilii sunt un pericol social şi au decis menţinerea lor după gratii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite