Percheziţii în cartierul Tei din Capitală. Poliţiştii au descins la locuinţa lui Bebino şi la două adrese ale grupării adverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conflictul între interlopul Bebino şi rivalul Cezar Petcu  a atras o anchetă a Poliţiei
Conflictul între interlopul Bebino şi rivalul Cezar Petcu  a atras o anchetă a Poliţiei

Poliţiştii au declanşat o anchetă după conflictul între interlopul Bebino din clanul Sportivilor şi o grupare adversă, efectuându-se percheziţii.

Una dintre percheziţii are loc la locuinţa lui Bebino, din gruparea Sportivilor, iar alte două au loc la gruparea adversă, în cartierul Tei.

În acest caz, două persoane, Emil Marius Alecu, zis Bebino, care a rănit grav un tânăr, şi Cezar Petcu, care l-a rănit pe Bebino, sunt cercetate pentru tentativă de omor.

Petcu se află în arest preventiv, în timp ce Emil Marius Alecu a fost plasat în arest preventiv, însă a contestat măsura, iar în prezent  se află în arest la domiciliu.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite