Percheziţii la zece cabinete stomatologice din Capitală, într-un caz de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au fost făcute la zece cabinete stomatologice din Capitală FOTO Adevărul
Percheziţiile au fost făcute la zece cabinete stomatologice din Capitală FOTO Adevărul

Poliţiştii bucureşteni ai Serviciului de Investigarea Fraudelor fac percheziţii, joi, la zece cabinete stomatologice din Bucureşti, într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani, informează Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au informaţii potrivit cărora reprezentanţii celor zece cabinete nu ar fi înregistrat în contabilitate unele consultaţii şi lucrări dentare pe care le-au făcut pacienţilor, pentru a evita plata impozitelor către stat.

Din primele verificări a reieşit faptul că persoanele implicate achiziţionau de la diverse firme importatoare, fără documente de provenienţă, materiile prime necesare lucrărilor dentare, a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

De asemenea, s-a mai stabilit faptul că o parte a materialelor dentare erau importate direct din ţări ca Israel, China şi Germania, acestea fiind introduse în ţară fără deţinerea documentelor necesare.

"Având în vedere aceste date, poliţiştii bucureşteni verifică în cadrul acestor controale şi posibilitatea ca prin activităţile societăţilor comerciale implicate să se fi comis şi infracţiuni de spălare de bani", a precizat sursa citată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite