Percheziţii la sex shop-uri care comercializează produse halucinogene VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
descinderi perchezitii politisti mascati. foto adevarul

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase pun în aplicare, joi, 9 mandate de percheziţie în judeţele Braşov, Constanţa, Prahova, Bihor şi în Bucureşti la mai multe magazine sex shop care comercializează produse halucinogene pe post de odorizante de cameră.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

Din cercetări a rezultat faptul că produsele halucinogene ar fi comercializate în magazine tip SEX SHOP sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Întrucât conţin substanţe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman.

Astfel de produsele sunt utilizate ca agenţi afrodisiaci, inhalate direct din sticle mici, deşi utilizarea implică riscuri semnificative, atrag atenţia experţii.

Acestea au efecte scurte, intense (senzaţie de relaxare intensă, ameţeli, euforie şi intoxicare). Sunt vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că dilată vasele de sânge. Ca urmare, tensiunea arterială scade rapid, uneori rezultând o pierdere scurtă a stării de conştienţă şi a forţei musculare, cunoscută sub numele de sincopă. În acelaşi timp, inima accelerează, chiar dacă persoana care foloseşte produsele este relaxată (tahicardie).

După percheziţii, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru audieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite