Percheziţii în şapte judeţe, într-un dosar de înşelăciune prin metoda „accidentul” cu un prejudiciu de 200.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchezitiile au loc în 7 judeţe din ţară
Perchezitiile au loc în 7 judeţe din ţară

Peste o sută de poliţişti de la opt inspectorate judeţene fac, miercuri dimineaţă, 20 de percheziţii în judeţele Prahova, Galaţi, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa şi Iaşi, inclusiv în penitenciare, într-un dosar de înşelăciune prin metoda „accidentul”. Faptele s-ar fi petrecut în perioada august-decembrie 2014, iar prejudiciul a fost estimat la 200.000 de lei.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, 110 poliţişti de la investigaţii criminale, ordine publică, investigare a fraudelor şi criminalişti, împreună cu 60 de luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale de la inspectoratele de poliţie Prahova, Galaţi, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa şi Iaşi participă, miercuri dimineaţă, la 20 de percheziţii într-un dosar de înşelăciune şi şantaj prin metoda ”accidentul”, potrivit Mediafax.

O parte din percheziţii au loc şi la penitenciare din judeţele Iaşi, Galaţi şi Dâmboviţa, deoarece unii deţinuţi sunt suspectaţi că au înşelat mai multe persoane.

Prejudiciul este estimat de anchetatori la 200.000 de lei, iar faptele care fac obiectul acestui dosar s-au petrecut în perioada august-decembrie 2014.

În urma percheziţiilor, 16 persoane ar urma să fie duse la audieri la sediul Poliţiei Prahova.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite