Percheziţii la proxeneţi din Prahova. Cum acţionează un loverboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
proxeneti perchezitii DB

Poliţiştii din Prahova efectuează 7 percheziţii la persoane bănuite de proxenetism, în urma cărora opt persoane vor fi aduse, cu mandat, la audieri.

„La data de 28 mai 2019, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti efectuează 7 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Toate descinderile se desfăşoară în localităţi de pe raza judeţului Prahova”, au informat anchetatorii.

Zeci de tinere au căzut în plasa proxeneţilor, convinse fiind că, de fapt, s-au îndrăgostit şi vor duce o viaţă frumoasă alături de alesul lor. În realitate, lucrurile stau co totul altfel, fiind nevoite în foarte scurt timp să presteze servicii sexuale pentru necunoscuţi.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât şi în afara ţării, prin metoda ,,loverboy”. 

Aceştia ar fi avut, iniţial, relaţii de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara ţării. 

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 100.000 de euro.

Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La percheziţii participă şi jandarmi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite