Percheziţii la persoane suspectate de evaziune de un milion de euro prin vânzarea de produse textile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haine contrafăcute

Poliţiştii ilfoveni fac nouă percheziţii, marţi, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune, după ce ar fi confecţionat produse textile în două fabrici ilegale, apoi le-ar fi vândut într-un centru comercial din localitatea Dobroeşti, prejudiciul produs fiind estimat la un milion de euro.

Zece persoane vor fi duse la audieri, la finalul percheziţiilor care au loc în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la domiciliile şi sediile comerciale ale persoanelor suspectate de evaziune fiscală, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2013-2015, reprezentanţii a două societăţi comerciale din oraşul Voluntari ar fi vândut peste 200.000 de produse textile, pe care le-ar fi confecţionat clandestin, în două fabrici pe care le deţineau ilegal.

"În fapt, fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piaţa de desfacere dintr-un centru comercial, din localitatea Dobroeşti. Valoarea bunurilor comercializate de către aceştia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro", a precizat IPJ Ilfov.

Poliţiştii au instituit măsuri asiguratorii pe bunuri ale celor două societăţi comerciale, până la concurenţa sumei de un milion de euro.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ilfov, acţiunea fiind sprijinită de Serviciul Român de Informaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite