Percheziţii la persoane bănuite că au furat energie electrică de la instalaţiile staţiei de cale ferată Pantelimon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii la mai mulţi proprietari de imobile din Pantelimon
Percheziţii la mai mulţi proprietari de imobile din Pantelimon

Patru imobile din apropierea staţiei de cale ferată Pantelimon au fost percheziţionate de poliţiştii de la transporturi. Oamenii legii au bănuieli că locatarii clădirilor au sustras energie electrică de la instalaţiile staţiei de cale ferată.

Asta după ce agenţii au descoperit instalaţii improvizate care ar fi fost racordate la reţeaua electrică a CFR, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), precizând că prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

„La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buftea, au efectuat percheziţii la patru imobile din vecinătatea Staţiei C.F. Pantelimon, judeţul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalaţiile CFR”, anunţă Poliţia Română.

Potrivit poliţiştilor, la toate imobilele percheziţionate au fost descoperite instalaţii improvizate la care sunt racordaţi consumatori electrici, care, ulterior, ar fi fost debranşate de la reţeaua electrică CFR.

Prejudiciul cauzat se ridică la 30.000 de lei, menţionează IGPR, care infomează că, în acest caz, mai multe persoane sunt acum cercetate pentru furt.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite