UPDATE Percheziţii în Botoşani la suspecţi de furturi din firme. Patru persoane au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci percheziţii au loc în Penitenciarul Botoşani la suspecţi de furturi din firme FOTO Adevărul
Cinci percheziţii au loc în Penitenciarul Botoşani la suspecţi de furturi din firme FOTO Adevărul

Poliţiştii au făcut miercuri 13 percheziţii la Penitenciarul Botoşani dar şi la mai multe adrese din municipiul Botoşani şi oraşul Săveni, fiind căutate şapte persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale. Gruparea ar fi fost coordonată de doi deţinuţi. În urma acestei acţiuni, patru persoane au fost reţinute.

UPDATE 16.00: Trei bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în urma percheziţiilor care au avut loc miercuri în Botoşani. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi furat bunuri din societăţi comerciale.

Cei şapte membri ai grupării sunt suspectaţi că în perioada octombrie 2012 – aprilie 2013 ar fi spart mai multe societăţi comerciale de unde ar fi furat bunuri de peste 30.000 de lei. 

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale de la Inspectoratul de Poliţiei al Judeţeţului (IPJ) Botoşani au descins la 13 adrese din oraşul Săveni şi comunele limitrofe, precum şi în municipiul Botoşani, precizează Poliţia Române.

Anchetatorii au stabilit că gruparea infracţională era coordonată de doi deţinuţi din Penitenciarul Botoşani, cinci dintre percheziţii fiind făcute în unitatea de detenţie.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite