Percheziţii în patru judeţe la persoane suspectate de înşelăciune prin metoda Accidentul

Percheziţii în patru judeţe la persoane suspectate de înşelăciune prin metoda Accidentul

FOTO Arhivă

Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă în patru judeţe, la persoane suspectate de înşelăciune prin metoda Accidentul, prejudiciul total estimat fiind de 700.000 de lei.

"La data de 21 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 17 percheziţii în judeţele Constanţa, Teleorman, Giurgiu şi Tulcea, la persoane bănuite de înşelăciuni. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada februarie - iunie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârşit 54 de fapte de înşelăciune. Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le la telefon şi spunându-le că o persoană apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav", anunţă Poliţia.
 
Pentru înlăturarea consecinţelor penale ale accidentului, precum şi sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenţia personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate diverse sume de bani ce ar fi fost ridicaţi de complici.
 
Prin activitatea infracţională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 700.000 de lei.
 
Vor fi puse în executare 15 mandate de aducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările