Percheziţii în judeţele Argeş şi Mehedinţi la persoane bănuite că au obţinut în mod fraudulos împrumuturi şi nu le-au mai restituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut nouă percheziţii
Poliţiştii au făcut nouă percheziţii

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au făcut, miercuri, nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş şi Mehedinţi, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale şi instituţii nebancare.

Descinderile au avut loc într-un dosar de înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Mai multe persoane sunt suspectate că au obţinut în mod fraudulos împrumuturi de la instituţii financiare nebancare şi nu le-au mai restituit, potrivit News.ro.
Anchetatorii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la infracţiunea de înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosire a instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iunie - octombrie, cei vizaţi, ar fi obţinut în mod fraudulos sume de bani, cu titlu de împrumut, de la şase instituţii financiare nebancare de tip C.A.R. pe pe raza judeţelor Argeş şi Mehedinţi, pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit.
Prejudiciul generat se ridică la peste 150.000 lei, reprezentând sume de bani obţinute fraudulos cu titlu de împrumut şi nerambursate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite