Percheziţii într-un dosar de contrabandă calificată cu arme. Colaborare cu poliţia germană

Percheziţii într-un dosar de contrabandă calificată cu arme. Colaborare cu poliţia germană

Poliţiştii desfăşoară acţiunea SILNCER 2000(Inquam)

Poliţiştii desfăşoară în aceste zile operaţiunea SILENCER 2000, în care se încearcă destructurarea unei reţele care introduce ilegal în România amortizoare de zgomot.

 
În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R. efectuează 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în Judeţul Argeş, la regimul armelor şi muniţiilor.
 
Acţiunea se desfăşoară în cadrul Operaţiunii SILENCER 2020, în cooperare cu Poliţia Germană, în vederea scoaterii din circuitul ilegal a unor dispozitive interzise la deţinere (amortizoare de zgomot), introduse în România prin contrabandă calificată.
 
Operaţiunea se desfăşoară împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş şi beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Institutului Naţional de Criminalistică şi al luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: