Şeful IPJ Botoşani, ridicat de procurori şi dus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, comisarul-şef Cristian Cucoreanu, a fost ridicat, marţi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Suceava şi dus la audieri, acesta fiind suspectat de săvârşirea unor fapte de corupţie. DNA Suceava a făcut astăzi şapte percheziţii la Poliţia Botoşani într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2014-2015.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, inspectorul şef al IPJ Botoşani este cercetat pentru abuz în serviciu în legătură cu promovarea în grad a unor subalterni. Cristian Cucoreanu a fost dus la sediul DNA Suceava pentru a fi audiat.

Alături de Cucoreanu, a fost ridicat şi şeful Serviciului Resurse Umane din IPJ, comisarul şef Adrian Osolinschi.

Direcţia Naţională Anticorupţie Suceava face cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2014-2015, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Procurorii au făcut, în acest dosar, şapte percheziţii în sediul unei instituţii publice din municipiul Botoşani, a precizat DNA.

Surse judiciar declarau, pentru Mediafax, că instituţia publică este IPJ Botoşani, de unde anchetatorii au ridicat mai multe documente. Sursele citate au precizat că percheziţiile vizează doar ridicarea de documente, fără a fi implicate persoane care să fie duse la audieri.

Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite